Oktatási előnyök 10 pontban 

Szintek: kezdő, újrakezdő, alapfok, középfok, felsőfok, szintentartó, felfrissítő

1, Ingyenes első alkalom és ingyenes tananyagok

2, Beszédcentrikusság már a kezdetektől

3, Használható, naprakész tudás

4, Tematikusan, logikusan felépített, jó hangulatú, személyre szabott online órák 

5, Több éves nyelvtanítási rutin, referenciákkal

6, Pontos kiejtés, hangsúlyozás, artikuláció gyakorlása

7, Szituációk, párbeszédek eljátszása, hogy fejlődj, és bátran tudj  kommunikálni

8, Segítek a nyelvtan világos, érthető, könnyed megtanulásában, alkalmazásában

9, Rugalmas oktatási időpontok hétfőtől - péntekig 8:00 - 20:00 - ig

10, Hatékonyság, megbízhatóság, következetesség

Árak, Grátiszcsomag

  • 60 perc egyéni beszédcentrikus angolfejlesztés: 6 000 Ft
  • Grátiszcsomagban 11 alkalom 60 perc egyéni beszédcentrikus angolfejlesztés: 60 000 Ft 

A Grátiszcsomag maximális érvényességi ideje: 11 hét

Referenciák, visszajelzések 

Zsófia 28 éves, pénzügy; Budapest

Én teljesen meg vagyok elégedve az angolórákkal. Változatosak, valóban a beszédcentrikusság van középpontban, ami által sokat fejlődött a korábbi nyelvtudásom, ami passzív volt. Krisztián kiejtése nagyon szép, ami különösen tetszik, így én is fejleszteni tudom ezt a készségemet is, hiszen erre is figyel.

Dorina 20 éves, vendéglátás; Ausztria - Tirol

"Rádöbbentem, hogy nekem SOS kell egy angol nyelvtanár, mert ami angolt tanultam Magyarországon, az édeskevés. Ide csak a német nem elég. Krisztiánnal azonnal munkához láttunk és intenzíven, de türelmesen folyamatosan támogat. A munkakörömhöz szervesen kapcsolódó leckéket, mondatokat, szituációkat tanulunk, a nyelvtan világos és érthető magyarázatával."

Imre 23 éves, IT-szektor; Budapest

"Általános angolfejlesztésre volt szükségem, mert ugyan van nyelvvizsgám, de sokszor problémát okozott megérteni a külföldi kollégáimat, illetve nagyon "magyarul" gondolkodtam mondatszerkesztéseknél. Olyan tanárt kerestem, aki kifejezetten külföldön is élt. Krisztián hatékonyan segít nekem, hogy a kommunikációs problémákat kitudjam küszöbölni. Sok szituációt gyakorlunk, illetve rengeteg kérdéssel bombáz, hogy angolul tudjak gondolkodni a válaszadások során."

Dorka 27 éves, logisztikus; Debrecen

"Olyan nyelvtanárt kerestem, aki nem erőlteti rám a nyelvtant (nyilván az alapokkal tisztában kell lenni), hanem akivel beszédszituációkat gyakorolhatok. Logikusan, észszerűen vannak felépítve az órák. Házi feladatot minden alkalommal kapok, ami le van követve a következő órán. Mivel a beszélt nyelvet gyakoroljuk, ezért már 1 hónap után azt éreztem, hogy rengeteget fejlődött a szókincsem, és a magabiztosságom is. Az órák nyugodt hangulatban telnek."

Adrienn 42 éves, egészségügy; Budapest

"Rengeteg pénzt költöttem eddig különböző nyelvtanfolyamokra, teljesen feleslegesen. Krisztián már az első órán olyan dolgokat tanított, amit a nyelviskolákban nem. Sőt, teljesen érthetővé teszi a nyelvtant számomra. Visszaadta az önbizalmam a tanuláshoz, ez nagyon fontos, aminek a családom is nagyon örül. Minden órát várok. A Grátiszcsomagot pedig csak ajánlani tudom, mert ár-érték arányban nagyon korrekt és kényelmes."

Zsuzsanna 29 éves, gazdasági szakterület; Kecskemét

"Krisztián nagyon következetes, ami számomra nagy segítség. Gyakran visszakérdez korábbi leckék anyagába, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az adott rész valóban elsajátításra került. Ha hiányosságot fedez fel, végtelen türelemmel ismételteti újra addig amig az kellőképpen nem rögzül.
Bátran ajánlom mindenkinek aki az angollal kapcsolatos magabiztosságát és tudását szeretné fejleszteni!"

Gábor 33 éves, mérnök; Budapest

"Felsőfokú nyelvvizsgám van, de ennek ellenére nem voltam elégedett a tudásommal. Krisztián sokat segít a beszédem csiszolásán, bővítve a szókincsemet. Strukturálisan jól felépített gyakorlatainak hála, hétről - hétre határozottan érzem a fejlődést, örülök, hogy tőle tanulhatok."

Ágota 48 éves, osztályvezető; Nyíregyháza

"Meg vagyok elégedve Krisztiánnal, mert türelmes, kedves, és közvetlen. Mindig figyelembe veszi a kéréseimet, így alakítja az órákat és a témákat. Sok szituációt gyakorlunk, párbeszédeket, eljátszva élethelyzeteket, ami számomra rendkívül hasznos, mindezt úgy, hogy a nyelvtannal is foglalkozunk. Változatosak, érdekesek az órái. Rövid idő alatt sokat fejlődtem. Bátran ajánlom őt mindenkinek".

József 48 éves, szabadúszó; Budapest

"Külföldre költözés miatt kerestem angoltanárt, mert bár sok évvel ezelőtt tanultam angolt, az a tudás nem volt elég. Szerettem volna teljesen megérteni, átlátni a nyelvtant, az igeidőket. Kérdéseket sem tudtam igazán feltenni, a múlt idővel sem voltam tisztában. Aztán lakásbérlés, bankszámlanyitás, egyáltalán minden olyan szituációra felkészülni, ami szembe jöhet velem külföldön. Krisztián ebben segít nekem".

Bálint 27 éves, IT-szektor; Budapest

"Tanultam már több tanárral is, de Krisztián magasan kiemelkedik mind közül. Tudja, hogy az emberrel milyen témáról beszéljen vagy tanuljon az órán. Nem utolsó sorban tudja, hogyan vegye rá a tanulót, hogy készüljön az órára még munka mellett is".

Vanda 24 éves, közigazgatás; Budapest

"Középfokú nyelvvizsgám van, de sokat kopott a nyelvtudásom. Az órák abszolút a beszédre épülnek. Az órán olvasással, szókincsbővítéssel és nyelvtannal is foglalkozunk. A tanítás személyre szabott, az igényeknek és az adott szintnek megfelelő. Külön tetszik, hogy Krisztián nem mondja meg helyettem a választ, hanem rávezet és gondolkodtat, így még inkább az önálló beszédre készít fel".

Róbert 37 éves, mérnök; Budapest

"Krisztián érthetően magyaráz, leköti a figyelmem. Rávezet a megoldásra. Fontos számára a helyes kiejtés, ezért kijavítja, ha rosszul ejtem ki a szavakat. Időben bejelentkezik az órákra. Nincsenek holt idők, minden percet kihasznál a tanításra, a fejlesztésre".

Viktória 53 éves, kereskedelem; Pécs

"Speciális területhez kerestem tanárt, amiben Krisztián abszolút a segítségemre van. A rég elfelejtett angolomat is ügyesen felszínre hozza, ajánlom őt bárkinek. Köszönöm Krisztián;-)".

Az angol kulcs a sikerhez, - melyben Neked is részed lehet