Legfrissebb referenciák, visszajelzések

Adrienn 45 éves, egészségügy; Budapest

"Rengeteg pénzt költöttem eddig különböző nyelvtanfolyamokra, teljesen feleslegesen. Krisztián már az első órán olyan dolgokat tanított, amit a nyelviskolákban nem. Sőt, teljesen érthetővé teszi a nyelvtant számomra. Visszaadta az önbizalmam a tanuláshoz, ez nagyon fontos, aminek a családom is nagyon örül. Minden órát várok."

Zsuzsanna 29 éves, gazdasági szakterület; Kecskemét

"Krisztián nagyon következetes, ami számomra nagy segítség. Gyakran visszakérdez korábbi leckék anyagába, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az adott rész valóban elsajátításra került. Ha hiányosságot fedez fel, végtelen türelemmel ismételteti újra addig amig az kellőképpen nem rögzül.
Bátran ajánlom mindenkinek aki az angollal kapcsolatos magabiztosságát és tudását szeretné fejleszteni!"


"Felsőfokú nyelvvizsgám van, de ennek ellenére nem voltam elégedett a tudásommal. Krisztián sokat segít a beszédem csiszolásán, bővítve a szókincsemet. Strukturálisan jól felépített gyakorlatainak hála, hétről - hétre határozottan érzem a fejlődést, örülök, hogy tőle tanulhatok."

Ágota 48 éves, osztályvezető; Nyíregyháza

Meg vagyok elégedve Krisztiánnal, mert türelmes, kedves, és közvetlen. Mindig figyelembe veszi a kéréseimet, így alakítja az órákat és a témákat. Sok szituációt gyakorlunk, párbeszédeket, eljátszva élethelyzeteket, ami számomra rendkívül hasznos, mindezt úgy, hogy a nyelvtannal is foglalkozunk. Változatosak, érdekesek az órái. Rövid idő alatt sokat fejlődtem. Bátran ajánlom őt mindenkinek.

Bálint 27 éves, IT-szektor; Budapest

"Tanultam már több tanárral is, de Krisztián magasan kiemelkedik mind közül. Tudja, hogy az emberrel milyen témáról beszéljen vagy tanuljon az órán. Nem utolsó sorban tudja, hogyan vegye rá a tanulót, hogy készüljön az órára még munka mellett is"

Vanda 24 éves, közigazgatás; Budapest

Középfokú nyelvvizsgám van, de sokat kopott a nyelvtudásom. Az órák abszolút a beszédre épülnek. Az órán olvasással, szókincsbővítéssel és nyelvtannal is foglalkozunk. A tanítás személyre szabott, az igényeknek és az adott szintnek megfelelő. Külön tetszik, hogy Krisztián nem mondja meg helyettem a választ, hanem rávezet és gondolkodtat, így még inkább az önálló beszédre készít fel.Róbert 37 éves, mérnök; Budapest

Krisztián érthetően magyaráz, leköti a figyelmem. Rávezet a megoldásra. Fontos számára a helyes kiejtés, ezért kijavítja, ha rosszul ejtem ki a szavakat. Időben bejelentkezik  az órákra. Nincsenek holt idők, minden percet kihasznál a tanításra, a fejlesztésre.Viktória 53 éves, kereskedelem; Pécs

Speciális területhez kerestem tanárt, amiben Krisztián abszolút a segítségemre van. A rég elfelejtett angolomat is ügyesen felszínre hozza, ajánlom őt bárkinek. Köszönöm Krisztián;-)


Az angol kulcs a sikerhez, - melyben Neked is részed lehet